Skip to main content

Krijtland Wonen en Botterweck B.V. gaan als partners aan de slag bij 96 drive-in huurwoningen gelegen Aan de Noot in Vaals

Daartoe ondertekenden Math. Botterweck (directeur-eigenaar Botterweck BV) en Michiel Sluijsmans (directeur-bestuurder Krijtland Wonen) vandaag een overeenkomst. De 96 woningen uit 1970 zijn in 2004 voorzien van buitengevelisolatie met stucwerk en in 2017 van 10 pv-panelen. Door deze ingrepen hebben de woningen een hoog energielabel op de grens van B en A.

Met dit partnership werken we verder aan kwaliteit en duurzaamheid van deze woningen

Dit en komend jaar worden de huidige houten kozijnen op de 1ste en 2de verdiepingen vervangen door kunststof kozijnen met dubbele kierdichting en HR++ beglazing incl. ventilatieroosters. Verder wordt houtrot hersteld aan de houten kozijnen op de begane grond en worden deze voorzien van nieuwe kaderrubbers. Tevens worden de houten kozijnen en het stucwerk geschilderd. Na de ingrepen hebben alle 96 woningen een A-label. Botterweck B.V. is na een zorgvuldige procedure gekozen als partner van Krijtland Wonen voor dit project. Zij scoorde het beste op de gunningscriteria: Product, Proces, Prijs, Ontzorgen en Huurderscommunicatie.