Schilderwerk

Wij lopen voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in techniek en producten. We staan garant voor kwaliteit. Die leveren we dankzij onze goed opgeleide specialisten, die hun werk doen in verantwoorde arbeidsomstandigheden.

Lees meer over Schilderwerk
Energetisch renoveren

Doordacht energiemanagement en het bevorderen van een gezond leefklimaat dragen bij aan uw kostenbeheersing. Of het nu gaat om het aanbrengen van thermische of akoestische isolatie, het vullen van spouwmuren of isolatie van de buitengevel, vloer- en/of dakisolatie: Botterweck zorgt voor het toevoegen van waarde en comfort aan uw onroerend goed of woning. In goed overleg bieden wij u de garantie dat de overlast voor de woon- en/of werkomstandigheden tot een minimum wordt beperkt.

Lees meer over Energetisch renoveren
Timmerwerk

Regen, wind en de tand des tijds tasten uw schilderwerk en kozijnen op den duur aan. Met een door ons opgesteld onderhoudsplan bent u van alle zorgen verlost. Door het tijdig herstellen van houtrot wordt erger voorkomen. Ook het vervangen van hang- en sluitwerk, voegafdichting of het plaatsen van nieuwe, onderhoudsarme boeiboorden behoort tot onze expertise.

Lees meer over Timmerwerk
Mutaties & Service onderhoud

Ons team is erop toegerust om al deze werkzaamheden van A tot Z uit te te voeren en begeleiden. Hierdoor kunt u als opdrachtgever weer snel gebruik maken van de ruimtes. Ook staat ons team voor u klaar bij calamiteiten zoals glasbreuk of een defecte deurklink.

Lees meer over Mutaties & Service onderhoud
Specialties

Naast schilderen, energetisch renoveren, houtrenovatie en mutatie- en serviceonderhoud, kunt u bij Botterweck ook terecht voor betonreparaties, spuitwerk, foliën en stofferen. Al het werk, tot de afwerking aan toe, in vertrouwde handen van één partij. Doe er je voordeel mee!

Lees meer over Specialties