Create

Create staat voor het totaal opnieuw creëren van ‘de schil’. Denk hierbij aan projecten waar wij ervoor zorgen dat er een goede woon-, werk- en leefomgeving wordt gecreëerd. Ook staat create voor creativiteit. Wij denken graag met u mee om samen tot het beste resultaat te komen.

Renew

Vernieuwing en renovatie van schilderwerk en hout ontzorgen wij zodat u er geen omkijken naar hoeft te hebben. Maar de pijler renew staat ook voor het meegaan met de tijd en veranderingen in de markt zoals nieuwe processen, technieken en materialen.

Sustain

De nazorg en het onderhoud vallen onder deze pijler. Na oplevering zorgen wij dat de schil van het gebouw in perfecte staat blijft. Alle werkzaamheden worden met zorg en vanuit passie voor het vak uitgevoerd en dit ziet u. Dit maakt projecten ook ‘touched by Botterweck’.

Care

Het beeldmerk van Botterweck bestaat uit diverse elementen die het verhaal van Botterweck vertellen. In het midden van de cirkel zie je twee abstracte handen die iets met zorg en liefde vasthouden. Dit refereert terug naar de manier van werken van iedereen binnen Botterweck.