Garant voor kwaliteit

Wij lopen voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in techniek en producten. We staan garant voor kwaliteit. Die leveren we dankzij onze goed opgeleide specialisten, die hun werk doen in verantwoorde arbeidsomstandigheden.

Onze mensen voorzien u van een deskundig kleuradvies. Ze luisteren naar uw wensen en denken met u mee. We streven naar een optimaal kleurresultaat en naar een zowel esthetisch als kwalitatief duurzaam schilderwerk.

Ook na oplevering van de werkzaamheden kunt u op ons rekenen. Geen zorgen. Nu niet, maar ook niet in de toekomst. Een langdurige samenwerking is voor ons een kwestie van wederzijds vertrouwen. Elkaar begrijpen, aanvullen en versterken. Wij werken voortdurend aan het versterken van deze onderlinge band, door continue overleg en periodieke evaluaties.

Resultaat en onderhoud

Als opdrachtgever heeft u alle keuze in de basisafspraken van een langdurige samenwerking en wij de ervaring. Zo kunnen we afspraken maken over:

  • Vastgestelde eenheidsprijzen voor het meest voorkomende onderhoud;
  • Meerjaren onderhoudsplannen;
  • Prestatiecontracten;
  • Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud (RGVO);

Het uitvoeren van Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud (RGVO) is een expertise op zich. Wij hebben sinds 2005 diverse prestatiecontracten in opdracht en zijn actief bezig met Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud. De uitgangspunten van RGVO-plannen zijn onder andere:

  • Het ontzorgen van de opdrachtgever.
  • Het leveren van meetbare resultaten en prestaties gedurende de gehele looptijd van het contract.
  • Het plegen van onderhoud op het juiste moment (niet te vroeg, maar zeker niet te laat).
  • Het plegen van onderhoud tegen zo laag mogelijke kosten.

Hoe divers de klus ook is. De kwaliteit is de norm, ongeacht het project. Van een mutatiewoning in een zorgcentrum tot een renovatieproject in de bouw. ‘Touched by Botterweck’ staat al meer dan 80 jaar voor vakwerk.

Onze overige diensten

Energetisch renoveren

Doordacht energiemanagement en het bevorderen van een gezond leefklimaat dragen bij aan uw kostenbeheersing… Lees meer ›

Houtrenovatie

Regen, wind en de tand des tijds tasten uw schilderwerk en kozijnen op den duur aan. Met een door ons opgesteld onderhoudsplan bent u van alle zorgen verlostLees meer ›

Mutaties & service onderhoud

Het snel muteren van woonruimtes is een must in de hedendaagse maatschappij. Ons team is erop toegerust om al deze werkzaamheden van A tot ZLees meer ›

Specialties

Naast schilderen, energetisch renoveren, houtrenovatie en mutatie- en serviceonderhoud, kunt u bij Botterweck ook terecht voor betonreparaties, spuitwerkLees meer ›