De ontmoeting tussen mensen

Alles wat we doen wordt er door gedragen: de ontmoeting tussen mensen. In alles wat we doen staan we letterlijk naast onze klant. Onze kundige medewerkers hebben het vak ‘in de vingers’ en ontzorgen u van A tot Z. U heeft een vraag en wij de ervaring op het gebied van schilderwerk, houtrenovatie, energetische renovatie, service en mutatie onderhoud.

Ongeacht wat we doen, we streven elke dag opnieuw naar het beste resultaat. Dit doen we door het creëren van een prettige woon-, werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers, hun gebruikers en onze medewerkers.

Zo pakken we al bijna 100 jaar elke klus en project ‘gewoon’ vakkundig aan. Met de organisatie, het oog, de hand en de touch van vakspecialisten. Steeds met beide benen op de grond, waarbij we korte lijnen hebben en mensgericht communiceren, zoals dat hoort bij een familiebedrijf als het onze.

Dit wil niet zeggen dat we geen oog hebben voor veranderingen en innovaties in onze branche. We zien dat vragen continu veranderen, dat klanten zich anders opstellen en dat eisen scherper en hoger worden. Daar spelen we op in. Met nieuwe processen, technieken en materialen. In een aanpak die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat, waardoor u als klant weet waar u aan toe bent.

We willen een samenwerking aangaan met onze klanten, waarin we misschien nog het meest geloven en de manier om samen ons doel bereiken. Dat is wat wij bedoelen met ‘Touched by Botterweck’.

Missie

Ontzorgen in het onderhoud van uw onroerend goed, zowel van binnen als buiten.

Visie

Door middel van onze kwalitatief en duurzame aanpak voorzien wij onroerend goed van de ‘Touched by Botterweck’ uitstraling.

Kernwaarden

  • Betrokken
  • Benaderbaar
  • Vakkundig

Onze full-service gedachte

Create

Create staat voor het totaal opnieuw creëren van ‘de schil’. Denk hierbij aan projecten waar wij ervoor zorgen dat er een goede woon-, werk- en leefomgeving wordt gecreëerd. Ook staat create voor creativiteit. Wij denken graag met u mee om samen tot het beste resultaat te komen.

Renew

Vernieuwing en renovatie van schilderwerk en hout ontzorgen wij zodat u er geen omkijken naar hoeft te hebben. Maar de pijler renew staat ook voor het meegaan met de tijd en veranderingen in de markt zoals nieuwe processen, technieken en materialen.

Sustain

De nazorg en het onderhoud vallen onder deze pijler. Na oplevering zorgen wij dat de schil van het gebouw in perfecte staat blijft. Alle werkzaamheden worden met zorg en vanuit passie voor het vak uitgevoerd en dit ziet u. Dit maakt projecten ook ‘touched by Botterweck’.

Care

Het beeldmerk van Botterweck bestaat uit diverse elementen die het verhaal van Botterweck vertellen. In het midden van de cirkel zie je twee abstracte handen die iets met zorg en liefde vasthouden. Dit refereert terug naar de manier van werken van iedereen binnen Botterweck.