Skip to main content

Op woensdagmiddag 17 mei bracht sectormanager Ferdinand Wieman een bezoek aan Botterweck B.V. in Kerkrade. Afgelopen jaar mocht dit familiebedrijf namelijk hun eeuwfeest vieren. Ferdinand overhandigde het bronzen schilderbeeldje en een bos bloemen aan HR manager Roel Derwig en controller John Slager.

Op bezoek bij jubilerend familiebedrijf Botterweck

Familiebedrijf

Botterweck is een familiebedrijf waar innovatie en traditioneel vakmanschap voorop staat. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich onder toeziend oog van drie eerdere generaties ontwikkeld tot waar ze nu zijn: een totaal concept in bouwkundig onderhoud, in de breedste zin van het woord. Vandaag de dag bestaat Botterweck B.V. uit een team van specialisten die zich bezighouden met vijf verschillende bedrijfsdisciplines: houtrenovatie, schilderwerk, energetisch renoveren, specialties en mutaties & service onderhoud.

P&O-netwerk

Botterweck heeft circa 100 medewerkers in vaste dienst. Daarnaast wordt er ook wel eens gewerkt met zzp’ers of uitzendkrachten. Roel: β€œBinnen Botterweck wordt iedereen op dezelfde manier behandeld. We begeleiden elk jaar ook een aantal leerlingen en geven presentaties op mbo’s in de buurt. Ik zit zelf in hetΒ P&O-netwerk van OnderhoudNL. Het is fijn om daar met gelijkgestemden te kunnen sparren over zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt.”

Feestje

Ongeacht wat Botterweck doet, streven ze elke dag opnieuw naar het beste resultaat. Dit doen ze door het creΓ«ren van een prettige woon-, werk- en leefomgeving voor hun opdrachtgevers, hun gebruikers Γ©n hun medewerkers. Want het honderd jarig bestaan is dan misschien niet uitgebreid gevierd, er is uiteraard wΓ©l een feestje voor het personeel georganiseerd.

Leave a Reply