Onze Service

Schilderen

Botterweck loopt voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in techniek en producten. Van begin tot aan het einde staan we garant voor kwaliteit. Die leveren we dankzij goed opgeleide specialisten, die hun werk doen in verantwoorde arbeidsomstandigheden.

 

Glas & Isolatie

Ook u bent zich ervan bewust dat een doordacht energiemanagement en het bevorderen van een gezond leefklimaat binnen uw bedrijf of woning bijdragen aan kostenbeheersing. Of het nu gaat om het aanbrengen van thermische of akoestische isolatie, het vullen van spouwmuren of isolatie van de buitengevel, vloer- en/of dakisolatie: Botterweck zorgt voor het toevoegen van waarde en comfort aan uw onroerend goed of woning.

Bouwkundig onderhoud

Regen, wind en de tand des tijds tasten uw schilderwerk en kozijnen op den duur aan. Met een door ons opgesteld onderhoudsplan bent u van veel zorgen verlost. Door het tijdig herstellen van houtrot wordt erger voorkomen. Ook de vervanging van hang- en sluitwerk, voegafdichting of het plaatsen van nieuwe, onderhoudsarme boeiboorden rekenen wij tot onze expertise.

Stofferen

Naast schilderwerk, glas en isolatie en bouwkundig onderhoud rekenen we stofferen ook tot onze specialiteit. We werken uw woning of bedrijfspand namelijk geheel af. Denkt u hierbij aan het leggen van alle soorten vloerbedekking en de interieurstoffering van uw ramen.