SCHILDEREN

Schilderen

Botterweck loopt voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in techniek en producten. Van begin tot aan het einde staan we garant voor kwaliteit. Die leveren we dankzij goed opgeleide specialisten, die hun werk doen in verantwoorde arbeidsomstandigheden.

Onze mensen voorzien u van een deskundig kleuradvies. Ze luisteren naar uw wensen en denken met u mee. We streven naar een optimaal kleurresultaat en naar zowel esthetisch als kwalitatief duurzaam schilderwerk.

Ook na oplevering van de werkzaamheden kunt u op ons blijven rekenen. Neem onze opties betreffende langdurend samenwerken: al uw schilderwerk in vakkundige handen. Geen zorgen. Nu en in de toekomst.

Een langdurige samenwerking is voor ons een kwestie van wederzijds vertrouwen, elkaar begrijpen, aanvullen en versterken. Botterweck werkt voortdurend aan het versterken van deze onderlinge band. Onderling overleg en evalueren zijn hierbij onontbeerlijk.

Het aangaan van een langdurige samenwerking kan op verschillende manieren. U hebt als opdrachtgever hierbij uiteraard de keuze, wij hebben de ervaring. Onderstaande voorbeelden zijn in de markt gebruikelijk als het gaat over overeenkomsten:

  • Vastgestelde eenheidsprijzen voor het meest voorkomende onderhoud
  • Meerjaren onderhoudsplannen
  • Prestatiecontracten
  • Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud (RGVO)

Met bovenstaande plannen heeft Botterweck een ruime ervaring opgebouwd.

Uitgangspunt van RGVO-plannen zijn onder andere:

  • Het ontzorgen van de opdrachtgever.
  • Het leveren van meetbare resultaten en prestaties gedurende de gehele looptijd van het contract.
  • Het plegen van onderhoud op het juiste moment (niet te vroeg, maar zeker niet te laat).
  • Het plegen van onderhoud tegen zo laag mogelijke kosten.

Het uitvoeren van Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud (RGVO) is een expertise op zich. Wij hebben sinds 2005 diverse prestatiecontracten in opdracht en zijn actief bezig met Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud.

Een mutatiewoning in een zorgcentrum of een renovatieproject in de bouw, ongeacht het project kwaliteit is de norm. Touched by Botterweck, staat al meer dan 80 jaar voor vakwerk.