OVER ONS

BEDRIJFSGESCHIEDENIS

Innovatie en traditioneel vakmanschap gaan bij ons hand in hand. En dat al drie generaties lang. M.J.H. Botterweck, H.J. Botterweck en P.J. Botterweck startte in 1937 Botterweck BV op. Het familiebedrijf startte aanvankelijk met een behangersbedrijf en kleinhandel in behangpapier maar de schilder werkzaamheden volgden snel.

CERTIFICERING

Touched by Botterweck”, daar staan we voor en staat voor het kenmerk dat onze organisatie voor de toekomstige uitstraling van uw onroerend goed betekent. Dit door middel van onze kwalitatief duurzame schilderwerken en bouwkundige werkzaamheden

 

Om deze kwaliteit omschreven in onze visie te waarborgen laten wij onafhankelijke externe bureau’s een objectief oordeel vaststellen. Gevestigde instanties certificeren ons op diverse gebieden en stellen een objectieve norm. Vanuit dat oogpunt hebt u bij Botterweck B.V. optimale zekerheid.

Bovenstaande onderschrijft ons bestaansrecht gevangen in onze missie; „De opdrachtgever ontzorgen in het onderhoud van de buiten- en binnenschil van uw onroerend goed. Kwaliteit en vakmanschap zijn hierbij onze pijlers“. Een continu proces van scholing en opleiding vormt de basis onder de kwaliteit van onze vakmanschap.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Wij streven ernaar om onze activiteiten bewust te richten op het toevoegen van waarde aan zowel people, planet, als profit. Deze drie pijlers zijn onze kaders binnen welke wij richtlijnen hebben opgesteld. Een nog duurzamere organisatie worden betekent verantwoord omgaan met de omgeving (Planet), welzijn en welvaart creëren voor onze medewerkers (People) en dit alles met oog voor de continuïteit van onze organisatie (Profit).

VOOR WIE
WE WERKEN

Een aantal opdrachtgevers zijn op basis van hun markt specifiek benoemd op onze site. Mocht u zich afvragen wat wij voor u kunnen betekenen neem dan gerust contact met op.