SCHOLEN

De onderwijskwaliteit die u als school u leerlingen kunt aanbieden hangt af van allerlei factoren. Onderwijskwaliteit op peil houden of verbeteren is een onderwerp dat voor veel scholen een speerpunt is ondanks de vele bezuinigen waarmee de onderwijsinstanties te maken hebben. U wilt u leerlingen maatwerk aanbieden om hen zo goed mogelijk op de toekomst in de maatschappij voor te bereiden. Omringende factoren die het verhogen van de onderwijskwaliteit mogelijk maken zijn onder andere de omgeving in welke dit onderwijs aangeboden wordt. Hierin kunnen wij u van dienst zijn en ondersteunen. Samenwerken betekent in onze visie onderling vertrouwen en communicatie. Elkaar begrijpen onderbouwt een vruchtbare samenwerking. Zo zijn wij al menige jaren actief in het onderhoud van complexen met een onderwijsfunctie en begrijpen wij als geen ander hoe wij de school kunnen ontlasten ten tijde van het noodzakelijke onderhoud. De technische kennis hebben wij in huis en vertalen uw functionele

eisen naar technische eisen rekening houdend met de complexstrategie van het pand waar de school in gehuisvestigt is. Uitvoering kan bijvoorbeeld zo veel mogelijk plaatsvinden tijdens onderwijsvrije periodes en kleurgebruik kan worden ingezet om de concentratie van leerlingen te verhogen of functie van de ruimte te ondersteunen.

Wij zijn verheugd dat de samenwerking met diverse onderwijsinstanties bij ons is vormgegeven in het kader van Resultaatgericht vastgoedonderhoud. Zo kan de overkoepelende organisatie grip houden op de koers die de diverse complexen varen op het gebied van onderhoud en praktische zaken zo effectief mogelijk regelen. De kwaliteit van de onderwijsomgeving vaststellen en op peil houden zodat deze de geboden onderwijskwaliteit ondersteunt. Graag gaan wij met u in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen.