PARTICULIEREN

Uw woonhuis is onze zorg. Met tijdig of preventief planmatig onderhoud kunt u veel geld besparen. Achterstallig onderhoud brengt immers veel meer kosten met zich mee. De diverse onderdelen aan uw huis die schilderwerk en of bouwkundig onderhoud behoeven hebben een verschillende levensduur. Wij helpen u graag bij het inzichtelijk maken van tijdig onderhoud aan de diverse onderdelen van uw woonhuis. Zo heeft uw grip op het in stand houden van de kwaliteit van uw woning en zijn kosten hiervan inzichtelijk voor u. Onze kwaliteitsmanager gaat graag met u in gesprek om uw wensen helder te krijgen en vertaalt deze naar technische eisen voor uw woning. Zo bent u ervan verzekerd dat achterstallig onderhoud verleden tijd is en kunt u optimaal genieten van het woongenot dat uw huis te bieden heeft. Eventueel kan dit in een langdurige samenwerking vorm worden gegeven welke financiƫle voordelen in de toekomst met zich meebrengt.

Ook voor het verhogen van uw energielabel bent u bij ons aan het juiste adres. Spouwmuurisolatie, isolerende beglazing, het plaatsen van houten, aluminium of kunststof kozijnen zijn onder andere zaken die bijdragen aan het energielabel van uw woning.

Bij het uitvoeren van werkzaamheden aan een monumentaal pand dient er rekening te worden gehouden met bepaalde wet- en regelgeving. Voor planmatig onderhoud aan uw monument zijn wij de juiste partner.

Onze ervaring zorgt ervoor dat wij u kunnen ondersteunen en begeleiden in het traject van onderhoud en of verbouwing. Als voorbeeld kunnen wij aandragen monumenten voorzien van dubbele beglazing. Voor monumentale panden is de beglazing van Van Ruysdael ideaal. Dit is enkele beglazing met een uitstekende isolerende werking. Het voordeel is dat de bestaande kozijnen en ramen niet vervangen hoeven te worden, zodat de authentieke uitstraling gehandhaafd blijft. Dit hebben wij toegepast in diverse monumentale appartementencomplexen en woonhuizen. Hierdoor zullen de stookkosten aanzienlijk gaan dalen tevens zal het welzijn van de gebruikers van deze panden verhoogd worden.Neem contact met ons op zodat wij u kunnen begeleiden om de staat van uw woonhuis optimaal te behouden.

Naast de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden om de staat van uw woonhuis optimaal te houden kan schilderwerk ook bijdragen aan het interieur en woongenot. Het juiste gebruik van kleur kan een eenvoudige doch doeltreffende manier zijn om uw woonhuis onder handen te nemen en een nieuwe uitstraling te geven. Wit en basic of je hele huis in full colour. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Verf en behang heeft vaak een groots effect in een ruimte en is bijna altijd goedkoper dan een paar nieuwe kussens of een nieuwe bank. Kleurinspiratie nodig? Wij helpen je op weg.