BEDRIJFSGESCHIEDENIS

Drie generaties vakmanschap onder één dak

Innovatie en traditioneel vakmanschap gaan bij ons hand in hand. En dat al drie generaties lang. M.J.H. Botterweck (opa) startte in 1922 Botterweck BV op. Het familiebedrijf startte aanvankelijk met een verfwinkel naast zijn werkzaamheden als schilder maar de stap naar zelfstandigheid volgde snel. Mede door zijn ervaring als schilder in de staatsmijn Wilhelmina en de vele cursussen stond hij bekend als een echte vakman. Opa verkocht zich niet, zijn product, vakkundig werk, verkocht zichzelf.

Opa Botterweck had toekomstvisie. Zijn zonen H.J. en P.J. Botterweck als ook L.J. Botterweck werden klaargestoomd en garandeerden zo het voortbestaan van het bedrijf. Door de decennia ontwikkelde het bedrijf zich tot een aanbieder van een totaal concept op het gebied van schilderwerkzaamheden en bouwkundig onderhoud in de ruimste zin van het woord.

Die vakkundigheid nog steeds hoog in het vaandel. Onze specialisten zijn vakmensen in de disciplines schilderen, glas & isolatie, houtrotrenovatie en stoffering. Het goede van het oude is verenigd met het goede van het nieuwe. In deze vorm houdt Botterweck zich vandaag de bezig met het managen van projecten en activiteiten. Ruim veertig jaar staan M.E.L. Botterweck en M.M.H Botterweck, zonen van de tweede generatie, aan het roer met de vierde generatie reeds lerende in hun kielzog.

math_neu

MATH. BOTTERWECK

Directeur

marcel_neu

MARCEL BOTTERWECK

Directeur