Vacature Werkvoorbereider / Uitvoerder Energetische renovatie (1Fte)

 

Botterweck B.V.

is een modern familiebedrijf waar vakkundig, vernieuwend, benaderbaar en betrokken duidelijke kenmerken zijn. Met bijna 100 jaar ervaring een specialist op het gebied van totaalonderhoud aan woningen en gebouwen met specialisme in:
– Schilderen;- Houtrenovatie;
– Energetische renovatie;
– Mutatie- en serviceonderhoud;
– Specialties (betonreparaties, stofferen, spuiten, enz.)

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een :

 

 Werkvoorbereider / Uitvoerder Energetische renovatie (1Fte)

Je bent als werkvoorbereider / uitvoerder verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en uitvoering van onze bouwkundige en energetische projecten. De uitgangspunten ontvang je vanuit de calculatie en je draagt zorg voor een optimale invulling hiervan tot en met oplevering. Dit alles passende binnen de instructies, werkmethoden en –processen van het bedrijf.

Je organiseert zelfstandig de werkzaamheden en bereidt deze tot in detail voor. Vervolgens draag je de opgestelde informatie en gegevens over middels een werkmap aan de monteurs welke de werkzaamheden uitvoeren. In deze fase ben je verantwoordelijk voor een efficiënte-, veilige-, kwalitatief deugdelijke- en kostenbewuste uitvoering.

Dit geheel binnen de wettelijk geldende regels (Arbo, VCA, Milieuvoorschriften, etc.). Tijdens het gehele proces rapporteer je aan de projectleider van de afdeling zodat waar nodig bijgestuurd kan worden.

Wie zoeken wij?

Je bent sterk betrokken bij de projecten die je uitvoert. Je bent ervan overtuigd dat investeren in jouw team tot (nog) betere resultaten leidt. Je bent oplossingsgericht. Je bent in staat om meerdere projecten tegelijkertijd te coördineren. Je bent dan ook ijzersterk in het plannen, organiseren en het aansturen van jouw teams en de partijen op het project. Je beschikt over bouwkundig en energetisch werk- en denkniveau op minimaal MBO-4.

Daarnaast beschik je over:
  • Goede organisatorische en leidinggevende vaardigheden
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende bouwtechnische kennis en inzicht
  • Goede administratieve en digitale vaardigheden
  • In bezit van VCA-VOL
Wat bieden wij:

Werken bij Botterweck BV betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Roel Derwig, e-mail rderwig@botterweckbv.nl

En wie weet maak jij binnenkort deel uit van de familie!