Vacature Uitvoerder

Als uitvoerder ben je de sturende kracht in de uitvoering. Je weet wat er nodig is om, samen met het team, de projecten op diverse aspecten zoals: tijd, veiligheid, kwaliteit en kosten, in goede banen te leiden en je bent een stevige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. Je bent kritisch op het resultaat. Daarnaast geeft het je energie om het beste uit onze medewerkers te halen. Je bent je bewust van de voorbeeldfunctie die je hierbij hebt op het project en binnen de organisatie.

 

Botterweck B.V.

is een modern familiebedrijf waar vakkundig, vernieuwend, benaderbaar en betrokken duidelijke kenmerken zijn. Met bijna 100 jaar ervaring een specialist op het gebied van totaalonderhoud aan woningen en gebouwen met specialisme in:
– Schilderen;- Houtrenovatie;
– Energetische renovatie;
– Mutatie- en serviceonderhoud;
– Specialties (betonreparaties, stofferen, spuiten, enz.)

 

Uitvoerder

Wie zoeken wij?

Je bent sterk betrokken bij de projecten die je uitvoert. Je bent er van overtuigd dat investeren in jouw team tot (nog) betere resultaten leidt. Je bent oplossingsgericht. Je bent in staat om meerdere projecten tegelijkertijd te coördineren. Je bent dan ook ijzersterk in het plannen, organiseren en het aansturen van jouw teams en de partijen op het project. Je beschikt over een relevante afgeronde opleiding op MBO+ en hebt enkele jaren ervaring als uitvoerder.

 

Daarnaast beschik je over:

  • goede organisatorische en leidinggevende vaardigheden
  • goede communicatieve vaardigheden
  • uitstekende bouwtechnische kennis en inzicht
  • goede administratieve en digitale vaardigheden
  • in bezit van VCA-VOL

 

Wat bieden wij

Werken bij Botterweck BV betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Roel Derwig, e-mail rderwig@botterweckbv.nl
En wie weet maak jij binnenkort deel uit van de familie!