Uitreiking nieuw wagenpark & Bijzonder Botterweck

 

19 september was voor Botterweck een heugelijke dag. Bij het Parkstad Limburg stadion mochten wij het nieuwe wagenpark van Botterweck in ontvangst nemen. Bij de aanschaf van het wagenpark, te weten 34 wagens groot, is in zeer grote mate rekening gehouden met het milieu. Dit past binnen ons MVO beleid en onze ISO14001 certificering.

Nagenoeg alle medewerkers van Botterweck waren deze dag aanwezig. Gestart werd met een gezamenlijk ontbijt. Vervolgens is de uitreiking van het wagenpark gecombineerd met een presentatie omtrent “Bijzonder Botterweck”. Nieuwe informatie en ontwikkelingen zijn overgedragen aan schilders en kantoormedewerkers. Na een interactieve sessie, waarbij waardevolle input verkregen is van iedereen, konden de sleutels overhandigd werden.

Een officieel fotomoment volgde waarvan alvast een eerste impressie hier alvast te bekijken is. Meer foto’s volgens snel!